VUOKRAUSEHDOT

Noudatamme mökkien vuokraamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Varaaminen ja vuokranmaksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut ennakkomaksun (50% vuokrasta) eräpäivään mennessä. Loppusuoritus tulee suorittaa kolme viikkoa ennen loman alkua. Jos varaus tehdään kolme viikkoa ennen loman alkua tai myöhemmin, peritään vuokra yhdessä erässä. Ellei vuokraa ole suoritettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Peruutukset
Jos joudutte perumaan tulonne, ilmoittakaa siitä meille heti esteen ilmaannuttua. Mikäli peruutus tapahtuu 21 vuorokautta ennen oleskelun alkua veloitetaan 30% varauksen arvosta. Myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen oleskelun alkamista tapahtuneesta ei vuokraa palauteta. Poikkeuksena äkillinen sairastuminen (vaadimme lääkärintodistuksen). Mikäli saamme peruutetun majoituksen vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Meidän oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voimme irtisanoa varauksen. Olemme velvollisia ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä ja asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Oleskelu lomakohteessa
Majoitus on käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Vuokraan sisältyvät mökki varusteineen, astiat, vuodevaatteet, sähkö ja puut. Vuokraan ei sisälly liinavaatteet (pyyhkeet, lakanat etc.), pelastusliivit eikä mökin loppusiivous. Mikäli asianmukaista loppusiivousta ei loman päättyessä ole suoritettu, vuokraajalla on oikeus periä siivousmaksua vähintään 50€. Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomakohteessa. Kaikki veneily tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.

Vahinkojen korvaus
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä
Majoitusta ei saa käyttää useampi henkilö kuin on varauksen yhteydessä ilmoitettu. Mahdollisista vieraista on sovittava erikseen.

Kotieläimet
Kotieläimiä ei saa tuoda vapaa-ajan mökkeihin eikä päärakennuksen toiseen siipeen. Pihamökin vuokraavalla on mahdollisuus tuoda lemmikkinsä mukanaan, mutta tästä on sovittava erikseen varauksen yhteydessä.

Top of Page